Wij ondersteunen werkgevers in alle branches

U kunt rekenen op deze kernwaarden:

AMBITIE

Wij zijn gepassioneerd door het succes van onze klanten en medewerkers. Daarom koesteren we de ambitie om altijd een uitstekende dienstverlening aan te bieden. Klantvriendelijkheid staat centraal in alles wat we doen. De passie voor het vak vertaalt zich in het gezamenlijke streven naar blijvende groei, mét een echte winnaarsmentaliteit.

BETROKKEN

Wij hechten veel belang aan het familiale karakter, de betrokkenheid en de verbondenheid van onze medewerkers bij de groei van de onderneming en in de relatie met de klant.

MENSGERICHT

Experts at Work werkt met en voor mensen. Onze medewerkers streven permanent naar meer kwaliteit en naar verbetering, met aandacht voor het menselijke voorop.

Permanente bijscholing en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke hoekstenen om betrouwbare kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

EERLIJKHEID & RESPECT

Eerlijkheid

Experts at Work draagt eerlijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zowel met klanten als collega’s streven we naar een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen, waarbij gemaakte afspraken worden nageleefd, in een open en directe communicatie zonder verborgen agenda’s. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Respect

Experts at Work bevordert respect voor en tussen de medewerkers. Zij moeten zich goed voelen in hun job, voldoende uitdagingen krijgen en zich kunnen uitleven. Gemotiveerde en gerespecteerde medewerkers zijn een onmisbare schakel in het succes van Experts at Work, daardoor zullen zij respect naar klanten tonen en dit respect ook verdienen.